2020. dec 11.

KÖLTÖZNÜNK KELLETT!

írta: Régiségek blog
KÖLTÖZNÜNK  KELLETT!

Maradjatok velünk új helyünkön is!

koltozes.jpg

Kedves Olvasóink, Kedvelőink, Követőink!

Üdvözlünk Benneteket blogunk új helyén!  Költözésünk a Cafeblognak, az eddigi "otthonunknak" a sajnálatos, közeli megszűnése miatt vált szükségessé. Ez blogunk új linkje: www.regisegeknek.blog.hu ,de aki egy cikkünk cafeblogos linkjére kattint, azt  a rendszer (remélhetőleg) átirányítja az új helyünkre.

Ezúton is köszönjük a sok segítséget, amit az évek során a Cafeblogtól kaptunk, valamint a Nők Lapja Café és a Centrál Médiacsoport kiadó által biztosított megjelenési lehetőséget cikkeink számára, mely által ismertté válhattunk itthon és a világban. Jól volt más, cafeblogos bloggerekkel együtt ismerkedni a blogélet rejtelmeivel és fejlődni, új utakat keresve.

Bízunk benne, hogy kedvelőink, követőink továbbra is fenntartják érdeklődésüket irántunk. Ígérjük, hogy továbbra is  érdekes témákat keresünk, figyelve korosztályunk érdeklődési körére. Ezekben az embert próbáló időkben is igyekszünk pozitívak maradni, megtalálni azokat apróságokat, amiknek örülni lehet, de együttérezni is azokkal, akiknek gondja, bánata van.

Mint más életkorban, úgy idősként is jó dolog társaságban, közösségben együtt lenni. Ezt a fajta virtuális közösséget kínáljuk nap-mint-nap és várunk benneteket továbbra is nagy szeretettel változatlan helyen maradó  facebook csoportunkban!

Reméljük, hogy a blogban és a facebookon is hűséges olvasóink, követőink maradtok.

  Régiségeknek blog bloggerei

 

 

Szólj hozzá

blog blogolás senior