2015. jan 15.

Kecskesajtkrém körtével

írta: Régiségek blog
Kecskesajtkrém körtével

 

kecske 4

Ezzel az egyszerű és finom recepttel nagy sikert arattam nemrég egy partin. Váratlan vendégek betoppanása esetén is hasznos, mert percek alatt elkészíthető.

Hozzávalók 30 dkg puhított kecskesajt
1 citrom reszelt héja
3 evőkanálnyi aprított metélőhagyma

kecske 2

Elkészítés Konyhagépen dolgozzuk össze a kecskesajtot a citromhéjjal, amíg habos nem lesz. Ízesítsük sóval és frissen őrölt fehér borssal. Dolgozzuk megint jól össze és ezután keverjük bele az apróra vágott póréhagymát. Tegyük egy kis tálba. Én cikkekre vágott körtével és sós, ropogós keksszel szervíroztam. A körtéket citromlével permeteztem be, hogy ne barnuljanak meg. Feldarabolt zöldséggel (répa, uborka, retek, paprika, paradicsom) ugyancsak kiváló.

Hedi Neu, Chicago

Szerzői jogvédelem

Tilos a Régiségeknek blogban megjelent írásokat, recepteket, fotókat és videókat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében máshol közzétenni és sajátként feltüntetni. Az írások, fotók és videók a bloggerek szellemi tulajdonát képezik, miként a képek is, amennyiben más forrás nincs feltüntetve. Írásaink csak linkként használhatók fel, mely az eredeti forráshoz vezet !!!!

 

Látogass el közénk, blogunk

  facebook csoportjába,  

ahol reggel és este is valami érdekessel várjuk követőinket, kedvelőinket. 

Iratkozz fel blogunk

VIDEÓ CSATORNÁJÁRA is,

hogy értesülj legújabb videóinkról!

 

Szólj hozzá

recept kecskesajt egészséges táplálkozás mártogatós lisztmentes kenhető Hédi parti kaja