Miután kivettük a sütőből, az ananászkarikával borított szeletekre egy-egy 1-2 mm. vastag trappista sajtszeletet borítunk. Nincs más hátra, minthogy a tepsit – most már lefedés nélkül – a felső, grillsütésre kapcsolt sütő közepére betegyük, annyi időre, amíg a sajt szépen ráolvad a húsokra és a teteje vöröses-barnásra pirul. Lehetőleg lapos, lukacsos szedőkanállal vegyük ki a húsokat a tepsiből, mert elég sok gyümölcsös lé lesz benne, amit így lecsorgatunk. Aki szereti, az a lével meglocsolhatja a tányérján lévő húst.
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.