2013. okt 24.

Birsalmasajt cukorka

írta: Papá Stefano
Birsalmasajt cukorka

Az idén a birsalmasajt elkészítésének egy új változatát próbáltuk ki egy olasz, pontosabban szicíliai recept szerint. A birsalma feldolgozásának módja tulajdonképpen nem különbözik a szokásostól, ám a hozzáadott, reszelt citromhéj, narancshéj és lé, valamint a formázás módja merőben új. Ebben a…

Tovább Szólj hozzá

édesség recept birsalmasajt birsalma Papá Stefano konyhája Papa Stefano

2013. okt 22.

A húsleves illata

írta: Adam G. Steve
A húsleves illata

  Ma húslevest főzök. Kedvelem azt a nem rövid műveletsort, melynek végén minden hozzávaló a nagy fazékban úszkál, az alig gyöngyöző vízben. Az egész lakást átjárja a semmihez sem hasonlítható illat. Ez az illat indította el bennem az emlékezés folyamát. Családom nőtagjai ugyanis különböző módszerek…

Tovább Szólj hozzá

leves emlékek főzés Lea SZÉPIRODALOM

süti beállítások módosítása