2015. okt 21.

Horgász a pácban és pizsamában

írta: Adam G. Steve
Horgász a pácban és pizsamában

Avagy : hogyan megy az agyamra a férjem?

ahorgász2

Orsolya, egy kedves, régiség korú barátném műve az alábbi írás, mellyel humorba fojtotta a mérgét.

Ma reggel munkába indulás előtt gondoltam, hogy beteszek egy adag világos színű mosnivalót a mosógépbe. Gondosan keresgélek, válogatok, mivel nem lehet ugye mindenféle ruhaneműt összemosni, kell hogy összegyűljön egy programnyi megfelelő színű és mennyiségű ruha.

Keresgélek hajnali 6 órakor, s jut eszembe a párom pizsamája. Keresem az ágyban, az ágy mellett, még az ágy alá is bekukkantok, hátha! De sehol nem lelem. Kimegyek ismét a fürdőszobába, megnézem kétszer is mit rejt magában „Manci”, a mosógépem.

Bár nem találom a párom pizsamáját, csak elindítom a mosógépet, hisz indulnom kell időben dolgozni. De csak bosszant a dolog! Gondoltam felhívom telefonon a páromat, tud-e valamit a pizsamájáról. Ő már hajnal 5 órakor elment horgászni, teszi ezt minden nap, annak ellenére, hogy hajnalban már hűvös van, de annak reményében, hogy hátha kifog egy kapitális nagy halat.

És mit válaszol a kérdésemre? Hogy a pizsama vele van, illetve rajta van. Rávette a horgászruhát, mivel fázott és nem akaródzott megválni a jó meleg hálóruhától.

Hát erre mit mondhattam? Semmit! Nevettem egy nagyot, és letettem a telefont.

Orsolya

 

Szólj hozzá