Azért nyárutón van olyan, hogy „eddig, eddig vagyok” a sóska-és egyebek eltevésével, de ez csak múló „fejfájás”. Megfizethetetlen, hogy bármikor előkapom, és csak sózni, cukrozni és behabarni kell. Bundáskenyértől tükörtojáson át, sült oldalasig minden megy hozzá. Mostanában minden főzelékfélét (kivéve a krumplit), teljesen készen, olyan mennyiségben készítem, hogy maradjon a fagyasztóba is. Ezek után vérszemet kaptam. Mert a sülteket is lefagyasztom, mindenfélét, oldalastól kezdve a pulykaszárnyig, bármit.
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.