2018. jan 21.

Kifestőkönyv felnőtteknek, egy szépkorú ajánlásával

írta: Adam G. Steve
Kifestőkönyv felnőtteknek, egy szépkorú ajánlásával

 

Az alkotás elvarázsol és kikapcsol a mindennapok egyhangúságából

 

Tisztelt Alkotni Szerető Szépkorúak!

Ajánlatommal az alkotást kedvelők figyelmét próbálom élesztgetni, azaz felhívni, egy roppant szórakoztató, gyönyörködtető elfoglaltságra, mely ezen évszak zord, otthonüléses napjait kissé megszépítheti.

 

 Ajánlatom Johanna Basford színező könyveire vonatkozik, melyek a könyvüzletekben kaphatóak a megfelelő színezőkkel együtt. A felnőtt kifestőkönyvek címei: Titkos kert, Bűvös erdő, Kincses óceán, Mágikus dzsungel és a legutóbbi:  Karácsony Johannával.

 

Néhány, már általam kiszínezett mintát mellékelve, amelyek a Titkos kert és a Karácsony Johannával-ból származnak, próbálok kedvet csiholni bennetek az alkotáshoz. Tanácsolom, hogy próbáljátok ki ti is a színezést! Az aprólékos, kedves rajzok óriási élményt nyújthatnak a színek harmóniája, vagy diszharmóniája következtében. Elvarázsolnak, kikapcsolnak a mindennapok egyhangúságából.

 

Ha netán ajándékozni volna kedvetek egy-egy jól sikerült példányt, bekeretezve érdemes ezt megtenni. Ezt én már megvalósítottam, s őszinte meglepetésként, örömet váltott ki a megajándékozottak körében.

 

Próbálkozásra, alkotásra biztatlak benneteket, hiszen a keret, azaz a minta adott, csupán ízlésetek diktálta színekkel kell azokat kitöltenetek.

 

Kellemes, örömteli alkotást kívánok minden szófogadó szépkorú társamnak!

 Sok szeretettel egy szépkorú,

 

 Zsazsa

 

Szólj hozzá