2018. okt 15.

Így vásárolunk ruhát a férjeinknek

írta: Adam G. Steve
Így vásárolunk ruhát a férjeinknek

     Quintz Jeans, a nagyméretű férfiruhák webáruháza

 

   

Barátnőimmel egy összejövetelen arról beszélgettünk a minap, hogy férjeinknek hol veszünk (azaz hol nem kapunk) ruhát. Miközben párjaink a TV előtt ülve valami sporteseményt kommentáltak nagy hangon, mi azt vitattuk meg, hogy manapság a bevásárló központok többnyire a divatos szabású, fiatalokra való, szűk szárú, műszálas  nadrágokat árusítják, a kínai üzletek nem gyártanak nagy méreteket, így nem könnyű a korral megpocakosodott párjainkra való nadrágot találni.  Kicseréltük azon tapasztalatainkat is, hogy oldalbordáink mennyire nem szeretnek  ruhafélét vásárolni.

Ekkor kapcsolódott a beszélgetésbe Klári barátnőnk, aki akkor érkezett a párjával, és teljesen új irányba terelte a társalgást. Megtudtuk tőle, hogy találtak egy olyan helyet, ahol szinte minden ruházatot megkapnak extra méretű férjének és fiának is. Előszőr a Quintz Jeans webáruházát fedezték fel a neten, és rendeltek onnan nadrágot, inget, és mellényt, aztán azt is kiderítették, hogy több boltban is lehet kapni az országban a Quintz  Jeans hazai ruházati cég jó minőségű  termékeit, többek között a közelükben is.

-Náluk még megtalálható a hagyományos szabás, ahol a  nadrágnak magas a dereka és egyenes a szára, vagy ha a férfi pocak alatt hordja a nadrágot, mint Gyulám, akkor úgynevezett félcsípő fazonút, és széles combra való is létezik – mesélte Klári.  Azt is lelkesen előadta, hogy ingben, pólóban, pulcsiban és dzsekiben a hagyományos, egyenes szabású darabok is kaphatók S-től 7XL-es méretig. És ami még nagyon fontos szempont a férjének, hogy van 100% -os pamut alapanyagból készült ruhanemű. 

Erzsi barátnőm rögvest előkapta okos telefonját, hogy rákeressen a Quintz Jeans oldalára. Odagyűltünk köré, mert  magunk is látni akartuk a kínálatot. Erzsi örömmel fedezte fel, hogy kapható a hagyományos szabású farmer kertésznadrág, ami férjének, Ödönnek, éppen jó lenne a kertészkedéshez, mert a régi már teljesen tönkrement. Bori  pedig a gumis derekú nadrágok méret táblázatát akarta látni és meglepődve fedezte fel, hogy egészségügyi problémákkal küzdő édesapjára való extra méretet is lehet kapni. Én annak örültem meg, hogy vastag anyagú kordbársony nadrágot láttam  a kínálatban. Láttunk a  webshopban női farmer nadrágokat és hagyományos fazonú női farmer kabátokat is.

Megnézegettük a férfi mellényeket és az őszre aktuális farmer kabátokat.

 

Klári még  elmesélte, hogy a webshoppal telefonon is beszéltek, amikor legelőször akartak rendelni, és a férje lemért adatai alapján segítettek megállapítani, hogy milyen méretű nadrágot rendeljenek. A weboldalon igen részletes tájékoztatás és egy táblázat található segítségül a megfelelő méret kiválasztására. A rendelés akár telefonon is feladható.

Mindannyian felvillanyozódtunk. Férjeink akkor még nem tudták, milyen jó beszerzési forrást találtunk számukra.

Akik kedvet kapott a böngészéshez, itt megtalálhatja a QUINTZ JEANS webáruházat.

 

        Cecilia

                                                                                                                szponzorált tartalom

 

Szólj hozzá