2017. jan 17.

Az egészségemből csak egy van!

írta: Adam G. Steve
Az egészségemből csak egy van!

Avagy, hogyan védem szelénnel az immunrendszeremet?

 ennyi-gyumolcsot-kellene-ennunk-naponta

Divat, vagy csak frázis az egészséges és tudatos életmód? Remélem nem az.

Bevallom nem divatból és nem is frázisokkal, én vigyázok az egészségemre. Féltem azt a tyúksz@rost, vagyis az életemet. Ha már itt van és kezemben tartom a sorsom, legalább úgy csináljam, hogy neki is és nekem is jó legyen. Mert én, mint igazi nő tudom, hogy az öregedés nem az élet vége, hanem az életem része.

Napjainkban egyre többet hallok arról, hogy vitaminokkal megelőzhetjük vagy legyőzhetjük a betegségeket. Egy idő után én is azt vettem észre, hogy akár akarom, akár nem drogériákban és ahol lehet, leveszem a polcról az étrend kiegészítőket és elolvasom, mi van ráírva.

 

szelen1

 

Így bukkantam rá a szelénre.

A bűvös szó az immunrendszer. Ez a dolog a szervezetünk láthatatlan része, nem fáj, nem láthatóak rajta a sérülések, a mély kráterek, foltok, mégis van, és ha nem vigyázunk rá, nem fog jól működni, és baj, nagy baj lehet belőle. Az immunrendszerünk nem megfelelő működése okozhatja a stresszt, a szívpanaszokat, a vércukorszint emelkedését és számos más betegséget.

Az influenzajárvány és a megfázások idején különösen fontos immunrendszerünk megerősítése. Kevesen tudják, hogy az immunrendszer egy egyszerű szelén kiegészítővel is erősíthető. A szelén hozzájárul a normális, jól működő immunrendszer működéséhez.

Mint megtudtam, a szelén antioxidáns, mely képes semlegesíteni a szervezetben található kémiailag instabil molekulákat. Ezeket a molekulákat szabad-gyököknek hívják, amelyek reakcióba lépnek a környező szövetekkel és sejtekkel, és károsítják azokat. Az antioxidánsok különböző vitaminok, ásványi anyagok melyek megtalálhatóak az étrendünkben is, de naponta nem vagyunk képesek táplálékkal ennyi vitamint enni.  Nekem  a könnyű vegyes étrend, az alma és naponta az egy szem szelén adja az energiatöbbletet.

 

1-kapszula

 

És még egy dolog, ami  számomra  nagyon fontos: ez az anyag támogatja a haj és a körmök normál állapotának fenntartását. Ez utóbbiakat már meg is tapasztaltam.

Ezért választottam én a szelént, mint immunerősítőt. Úgy gondolom számomra ez a legmegfelelőbb, amit az egészségemért tehetek. Nem kerül többe, mint a napi kávém ára.

Törődj magaddal, a testeddel és a lelkeddel, keresd a saját egészséges utadat! Kapj be naponta egy

Pharma Nord Bio-Szelénium 100+cink+vitaminok tablettát!

Nincs az egészség-megőrzésnél jobb befektetés!

Vica

 

Szólj hozzá