2017. okt 29.

Az idős férfiak is szeretnek öltözködni !

írta: Adam G. Steve
Az idős férfiak is szeretnek öltözködni !

 Adjunk magunkra idős korban is!

 

Az utóbbi időben gyakran találkozom a blogon és a blog facebook oldalán  idősebb nők öltözködésével kapcsolatos írásokkal, képekkel. De  sehol egy férfi! Ilyen szempontból mi már nem számítunk? Csak kísérői lehetünk a szebbnél szebb ruhába öltözött nőknek, hölgyeknek?

Úgy határoztam, elég ebből az egyoldalúságból, és most az idősebb férfiak öltözködésével fogok foglalkozni férfi szemmel. Kérem férfitársaimat, hogy szólaljanak meg, írják meg véleményüket az itt látottakkal kapcsolatban. Hallassák a hangjukat, mert a blog kommentjeit nézve elvétve találok férfi hozzászólót.

Azért a hölgyeket se tiltanám el a hozzászólásoktól. Képzeljék párjukat az itt  látott öltözékekbe, és írják meg véleményüket, azt hogy szívesen látnák-e társukat ilyen öltözékekben, s mutassák meg párjuknak a képeket, mit szólnak, szóltak ők hozzá.

Három könnyed sportos öltözet. Ugye milyen könnyen lehet a darabokat megfelelően összeválogatva jól kinézni? Nem kell mindenáron öltöny és nyakkendő ahhoz, hogy azt mondjuk valakire: jól néz ki.  Tehát a lényeg: jól összeválogatni a ruhadarabokat, a színeket, s akár egy sállal, vagy valami más kiegészítővel feldobni az összképet.

Nem kell félni a színes daraboktól, persze nem muszáj rikító színűt felvenni, az maradjon meg a feltűnést kedvelőknek, meg az amerikai milliomosoknak. Hányszor hallom a páromtól, ha ruhát megyünk vásárolni, hogy ez már nem való a te korodban. Férfitársaim ti is hallottátok már ezt? No ha a szín még jó is, de valamilyen felirat van a trikón… Ezt a te korodban, ugyan már! S a nekem tetsző trikó ugrott. Kapok helyette valami egyszínűt, esetleg csíkkal vagy kockákkal, de felirattal… azt nem!

Ha  ruhát vásárolok, nem szeretek 6-8 darabot felpróbálni, és, ha nem jók, átmenni a másik boltba, ahol kezdődik minden elölről. Én kinézek egy fazont, beviszek a próbafülkébe két méretet, és ha az egyik jó, meg van véve. Nem ez az egyszerű, uraim?

 

Másik három variáció. Az első sportosan elegáns, a harmadik hűvösebb időkre való és lezser. A középsőnél már a fülemben hallom a szöveget: te jó ég, hogy néz ki! Pedig aki hordja, biztosan jól érzi magát a bőrében, és ez az egyik legfontosabb dolog. Mi is szeretünk öltözködni, elárulom, én 70 felett is a sportos öltözék híve vagyok.

Persze, könnyű jól kinézni annak, aki vékony és idős korára sem eresztett pocakot. De ha a nagy magyar átlaghoz tartozik, és van rajta némi súlyfelesleg, akkor is lehet jól  összeválogatott cuccokat viselni és jól kinézni. A lényeg, hogy idős korban is adjunk magunkra! Remélem,  lehet ezekből a képekből ötleteket meríteni.

 

Férfitársaim! Várom a véleményeteket! S hölgyeim: jól bírom a bírálatokat, nyugodtan szóljanak hozzá.

                  Képek forrása: Pinterest

Papa Stefano

 

Szólj hozzá