2019. dec 12.

Nyereményjáték blogkönyvért

írta: Adam G. Steve
Nyereményjáték blogkönyvért

Játssz és nyerj egy példányt a könyvünkből!

Lássuk, mennyire ismered a blogunkat!

Kedves Olvasóink, Követőink!

Örömteli esemény blogunk életében, hogy kiadtunk egy könyvet, amely válogatást tartalmaz a blogunk 9 éve alatt megjelent írásaiból. Rendszeres követőink tudhatják, hogy a blogot sokan írjuk, időskorú bloggerek, akik „régiségeknek” hívjuk magunkat. A blogkönyvben 20 szerző írásai szerepelnek, sok képpel.

A könyv nem kerül kereskedelmi forgalomba, azoknak szánjuk, akik szeretettel, bátorítással követik írásainkat. A könyvhöz játék keretében lehet csak hozzájutni. Több héten át minden pénteken  egy-egy blogger kérdéseket tesz fel a blogban megjelent írásaival kapcsolatban. A helyes választ adók közül egy úgynevezett véletlen névsorsoló rendszer segítségével kisorsolunk egyet.  A nyertes a  könyvet a kérdést feltevő blogger dedikálásával fogja postán megkapni. (Sajnos a nyereményt csak magyarországi címre áll módunkban elküldeni.)

Aki tehát szeretne könyvet nyerni, az játsszon velünk!

Az első játék 2019. december 13-án 8 órakor indul és december 15-én 24 órakor fejeződik be. A nyertes nevét a következő játék indulásakor, december 20-án 8 órakor tesszük közzé.

A játékot feltesszük a facebook oldalunkra is:

https://www.facebook.com/regisegeknekblog/

A blog itt érhető el:

www.regisegeknek.cafeblog.hu

 

A kérdéseket Annaróza blogger tette fel:

  1. Melyik írásom tartalmaz 10 parancsolatot a kamaszkorúak nagyszüleinek?

  2. Milyen „módra” történt a baracklekvár főzésem?

A válaszokat december 15-én 24 óráig az alábbi

e-mail címre kérjük beküldeni:

                                                                                                        cilianoska@gmail.com

 

A kérdésre a helyes válaszok megkereshetők a blogunk keresőjének használatával. A kereső a blog jobb oldali sávjában található,  a lenti képen látható, hol helyezkedik el ez a kereső ablak a blogunk felületén.

A keresőben a szerző nevére és szavakra is rá lehet keresni. A megfejtésnek tartalmaznia kell a kérdésre adott választ és annak az írásnak a pontos címét, amely a választ tartalmazza. Kérjük a saját nevedet  is tüntesd fel!

Izgatottan várjuk a válaszokat!  Köszönjük, hogy olvastok, követtek bennünket!

    A Régiségeknek blogger közössége

 

Szólj hozzá