2 evőkanál olivaolaj
Keverjük össze az összes hozzávalót egy tálban, tegyük bele a megtisztított csirkéhúst (disznóhúst is lehet), majd tegyük a hűtőbe 1-4 órára, hogy a hús a megpácolódjon. Grillsütőben (kül-, vagy beltériben), vagy tűzhely felső lángjánál 230 fokon süssük, amíg a hús aranybarna nem lesz. Sütés közben egyszer fordítsuk meg. Ha elkészült, zárjuk el a sütőt, de hagyjuk benne a húst fólia alatt pihenni 10 percig
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.