2013. ápr 16.

Élvezzük az életet 120 évig!

írta: Adam G. Steve
Élvezzük az életet 120 évig!

healthy old age

Rose 86 éves, Londonban élő, életvidám, energiával teli, csinos, jó egészségnek örvendő hölgy. Hogy mindezt hogyan érte el, néhány évvel ezelőtt leírta „Élvezzük az életet 120 évig” című írásában, melyet blogunk rendelkezésére bocsájtott, és hozzájárult, hogy részleteket közöljünk belőle.

 Életfilozófiám

 1. rész

 Felmerül a kérdés: érdemes-e sokáig élni, ha az embernek meg kell változtatnia az életstílusát, és fel kell adnia a régi szokásait? A válasz: igen, több okból is.  Először is, mert az élet véges, és túl rövid, különösen az egészségi problémákkal rendelkezőknek. Másodszor, a legtöbb ember szeretné az elmúlás időpontját olyan messzire kitolni, ameddig csak lehet, mert tudjuk, hogy nem térhetünk vissza egy második életre. Harmadszor pedig azért, mert ha valaki feltalálna egy elixírt, ami hallhatatlanná teszi az embert, akkor jó lenne azt bevenni, igaz?

 Az életfilozófiám az, hogy megérhetjük a 120 évet és teljességében élvezhetjük az életet, amennyiben egészséges életet élünk. Én saját szabályaim szerint élek, és élvezem annak jótékony hatásait. Ezúton közreadom a módszert, hogy mások is teljesen fittek maradjanak, telve energiával, élvezve a munkát, a szexet, valamint  a természet és az univerzum  gazdagságát,  amelyek azért vannak, hogy részesüljünk belőlük. A hosszú élethez vezető életmód alapjait fogom lerakni. Azok az információk, amelyeket itt összegyűjtöttem, 30 éves kutatásaim eredményei, melyeket magamon teszteltem.

A kalandvágyóbbak szívesen eveznek majd velem ismeretlen vizekre. Olyan élet felé vezetem őket, ahol megtanulják, hogyan lehet:

 - Jobban lélegezni

- Javítani az emberi kapcsolatokon

- Megteremteni a saját energiánkat

- Elfelejteni  a dühöt

- Abbahagyni a dohányzást

- Abbahagyni az édességfogyasztást (mely segít a szívinfarktus megelőzésében)

- Kezelni a stresszt

és általában élvezni a jól-létet annak rizikója nélkül,  hogy betegségségeket szedjünk össze. 

 Rose

  

Szólj hozzá

egészséges táplálkozás egészséges életmód Rose