2018. júl 28.

SZERELEMBE GURULVA - vígjáték a mozivásznon

írta: Adam G. Steve
SZERELEMBE GURULVA  - vígjáték a mozivásznon

 

A hantaművész bekapja a horgot

 

 

Menjetek moziba és nevessetek nagyokat! Mint ahogy mi is tettük! Az Ezüsthaj filmklub ismét egy szenzációs vígjátékkal örvendeztetett meg bennünket.

A Szerelembe gurulva című francia film ellenállhatatlanul kacagtató, olykor-olykor megható. A sztorit nem írom le teljes egészében, hiszen ez a kis írás kedvcsináló és nem teljes ismertető. Főszereplője az eleinte nem túl rokonszenves, 50 éves, sármos ügyvezető igazgató. Őkelme nagy hazudozó, mindenkit elkábít kitalált történeteivel. Szédíti a nőket, nem tud lehorgonyozni egyik mellett sem. Egyszer csak felfigyel egy nagyon csinos szomszéd lányra, neki is elővezeti a hazugságokat, bókokat, csak hogy megkaphassa. De belegabalyodik a hazugságaiba.

 

 

A lány őt egy tolószékben ismerte meg, tehát ezt a rokkant szerepet játssza továbbra is, holott teljesen egészséges, sőt maratoni futó(!) Mikor a lány meghívja vidéki házukba, oda is tolószékkel érkezik. És elkezdődik az őrület... Hazugságot hazugságra halmoz, a lány pedig megismerteti a nővérével, aki valóban tolószékes, balesetéből következően gerincsérült. A nagy kamus főhősünk itt bizony bekapja a horgot, mert ez a nő nagyon szép, kedves, tehetséges hegedűművész. A hantaművész próbálkozik, bakit bakira halmoz, már-már lebukik a lány előtt.

 

 

De.... mielőtt lelőném a poént, nézzétek meg a filmet, nem bánjátok meg! Jó szórakozást és nagy nevetéseket kívánok!

Köszönet a jó filmválasztásért Emmának, a klub vezetőjének!

 

  Az írás szerzője: Brigitta

Szólj hozzá